Nyår?

Ja det är ju nyårsafton idag. Där hör ni.

Min nya mediaspelare jag vill ha har gått ner 500kr över en natt. Nu kostar den 990kr. Jag tror jag ska köpa den.

Nu har mamma exponerat en del av våra familjeproblem på nätet. Som om jag vill att någon ska vet det....

Oh great another bad day

Idag har jag egentligen inte gjort något nyttigt. Jag har varit på bilresa nästan hela dagen känns det som. SEB i allum, det tog låååååång tid att komma fram. Sen blev det mediamarkt där jag kollade en ny mediaspelare. Jag hittade en, men jag är inte säker jag vill punga ut 1500kr för den. Och skärmen är hälften så stor som min archos skärm. SUCK.

Sen kom mormor och började svära över sin lata advokat och över personen som splittrat min familj. Sen fick mamma för sig att hon skulle köpa radioaktivt matrial och lägga det i ett föremål som denna person kräver. Kul med en mamma i fängelse för dråp eller mord. Sen kom hon med massa andra idéer om hur hon skulle kunna ta livet av denna person. Det är bara inte min dag idag. Och mormor som vanligt på gränsen till tårar men denna gången för att hon kommer med största sannolikhet bli av med alla sina hästar och inte kunna göra något åt det. Bara för den personen som splittrar min familj gör det av skadeglädje. Och dessutom verkar (Hur i helvete har det gått till?!) ha lagen på sin sida. Tack gode gud att min häst blev avlivad innan det här helvetet bröt ut.

Jag orkar helt enkelt inte alltid.

RIP Archos?

Min älskade mp4-spelare/mediaspelare har dragit sitt sista snurr på hårddisken tror jag. Den har varit kraschad länge men vi har alltid trott att det bara är att byta ut hårddisken. Sen visar det sig att det enda man kan göra är lämna in den på reparation. Eftersom garantin gått ut, och eftersom att vi har öppnat den och skruvat på saker, så kommer det gå på 2000kr. En ny kostar runt 4000kr. Frågan är om det är värt att rädda min archos. Vi har lagt ett bud på 50£ på ebay i England på en liknande men den är begangnad och killen har misshandlat laddaren så man måste ha en gummisnodd för att hålla laddaren på plats. Det känns så lagom kul.

Problemet med att köpa en ny är att det i stort sett bara är Archos som gör skärmar i mediaspelare som är över 4.5". Jag vill inte se på en liten skitskärm på 3". Den ska vara minst 5" eller mer. Min hade ju 7" skärm.

Ska man i detta läget köpa en ny, reparera, köpa begagnad eller ska jag helt enkelt skita i det? När den väl funkade så var den nästan min bästa vän. Jag låg i sängen mitt i natten (när jag ville) med hörlurar och såg på skräck och all annan möjlig skit jag tyckte verka rolig. Så jag saknar faktiskt den tiden. Speciellt nu när jag har lov. Vinner vi den begagnade kommer jag ju använda den, men jag kommer ju sakna min. Den som jag fick, orginalet. Suck. Jag har svårt för elektronikdöden. Sentimental är jag.

Efter jul!

Oj oj oj. En trevlig jul jag hade. Jag fick Guitar Hero, som jag önskat mig och har rockat sönder Aerosmith på easy så jag väntar på att få massa andra GH spel utbrända. Då kommer jag rocka ännu mer.

Jag var ute på juldagen och ja, det gick till överdrift. Vi börjar med första grejen. På spårvagnen till Kungsportsplatsen så hittade vi en systembolagskasse full med 3 öl och en flaska vin. Jag och Oscar tog en öl och smakade på den när vi gick till Pc. Den smakade inte gott och Oscar hällde ut den medans vi gick vid domkyrkan. När vi väl kom till Pc var det lite kö men vi kom snabbt in. Efter lite för mycket att dricka blir jag väldigt skrikig, okontrollerbar, vimsig och yr. Detta övergår sedan till ännu mer vimsighet med en helt skopa av flummighet och sladder. Så bussen påvägen hem var ju jag bra mycket fullare än Oscar som var fullast när vi sprang runt på stan.
En sak som hände var att när vi sprang runt och gjorde massa oväsen så såg vi massa poliser gå omkring. Jag tänkte att vi var tvungna att ha en låg profil, för hur kul är fyllecellen egentligen? Polisen går förbi oss en gång, men sedan någon halvtimme senare eller så kommer tre poliser, tror jag det var, fram till oss och börjar prata med mig och Oscar. De frågade hur vi skulle ta oss hem och hur vi mådde och lite sånt. Och TACK GODE GUD hade Sara, Oscar och jag kollat upp sista spårvagnen vi kunde ta för att ta sista bussen från korsvägen 00.06. Och jag kunde dessa i huvudet och försökte på ett lugnt och nykert sätt förklara för polisen hur vi skulle ta oss hem. En polis stod och skrattade åt Oscar. HAHA! Sen sa polisen att Oscar skulle lyssna på mig för jag var "nyktrare" och sen bad de oss vara lite tystare och Oscar önskade dem en god jul och sen gick de.
Sen var vi på McDonalds två gånger under loppet av en halvtimma? Min tidsaspekt var fucked upp men det kändes som det var mindre än en halvtimma, men vad vet jag? Andra gången glömde jag min handväska på handikapps toaletten och kom på det när vi stod på busshållplatsen. Jag blev förskräckt för där i låg alla mina saker, men en snäll person hade lämnat in väskan till personalen och jag fick tillbaka den.
Sen tog vi en buss eller spårvagn, kommer inte riktigt ihåg. Men jag tror det var en grön express när jag tänker efter? Iaf, vi tog den till korsvägen och där väntade ingen annan än Alexs Daniel! Han var jättesnäll och följde med mig till mitt hus så jag kom hem ordentligt. Han skulle till Alexandra så det var ingen stor omväg. Idag mådde jag jättedåligt vid 4 och funderade på att sova på badrumsgolvet men sen mådde jag lite bättre och tänkte sova på golvet i mitt rum. Sen såg jag ingen mening med det och somnade om i min säng. Sen gick det rätt okej fram till runt 15 eller så då jag fick en ordentlig huvudvärk och mådde illa. Men lite Ibumetin och sömn fick det att försvinna. Men jag ska inte dricka mer på ett tag. Jag mår dåligt bara jag tänker på en cider.... USCH!

Jag är käääääär

I filmen Nötknäpparen. Eller snarare Prinsen i filmen men ändå.

Jag har kommit på att jag har lätt att fastna i saker. Eller det har jag vetat länge, men jag tycker att jag kom till någon sorts insikt i det hela. Jag kan lätt fastna och snöa in på filmer, aktiviteter, mina naglar och personer. Jag har perioder då jag inte tänker eller gör annat än just det jag snöat in på. Just nu är jag insnöad på förhäxad och att få julkänsla. Trots att julen bara är en dag ifrån idag (klockan är ju över 2) så har jag ingen som helst julkänsla. Ingen snö, jag är inte klar med julrimmen (om jag ens ska göra några) och jag saknar julkänslan. Alla andra verkar ju ha fått den. Orättvist.

Och jag har haft massa saker som gått fel idag. Känns det som iallafall. Jag hade inte räknat med att vara hos min mormor hela dagen och nästan hela kvällen, och sen åka till några andra släktingar och vara där ett tag. Sen i bilen påvägen hem hade jag världens mest pinsamma msn konversation. Men det orkar jag inte dra upp nu.

Jag är väl helt enkelt trött i huvudet nu. Jag borde gå och lägga mig för jag har egentligen massa saker att göra imorgon. Hämta busskort, paketbyte, slå in annat paket och skriva ut rim. Allt hade gått lättare med julkänsla tack....

Jullov! +Utlottning

Oj oj oj. Jag har jullov och kommer spendera det medatt göra.... INGENTING!

Jag behöver lite nytt nagellack också så jag är med i en bloggutlottning :)


Tryck på bilden för att komma dit!

Zen, my darling

Jag har varit så rädd nu i ett par dagar att jag råckat ta livet av mina mp3 spelare. Igen. Jag byter mp3 spelare som andra byter strumpor ungefär. Det är iaf vad det känns som. Men som tur är upptäckte jag nu är att den var bara urladdad. Den har suttit i usbkontakten så länge att den blivit urladdad helt enkelt. Gud vad skönt att den inte är trasig.

Hade ett stort slutprov i matten. Den enda uppgiften jag tror det gick bra på var mvg-uppgiften men nu i efterhand vet jag att jag borde skrivit ett par saker till. Men men. Imorgon får jag kanske veta vad jag får för betyg i matte. Jag har nog typ g+ men jag hoppas på provet jag gjorde idag att det blir ett vg. Men jag får se. Jag är så trött efter provet idag. Redan legat och halvsovit vid kaminens brasa.

Imorgon ska massa folk ut på sticky. Jag vill följa med men det blir så knasigt för det går inga nattbussar. Och dessutom är mitt fritidskort slut. Måste komma ihåg att fylla på det.

My day, so far. Usch vad jag är trött och ointressant idag.

Omg omg omg.

Jag har hittat tillbaks till Bleach! Hade totallt glömt bort den och sen hade de inte flyttat med min blogg till det nya systemet :( Men nu är jag här igen! HAHA! Denna sida äger ju skiten ur bloggsida.se.

RSS 2.0