SLAMPOR!

Slamptrafik är slampor. Idag var bussen 4 minuter tidig så nu är jag blöt, kall och så sur så jag vägrar skolan. Första lektionen är idrott som vi ska ha teoriprov på och kommer man med nästa buss är det bara drygt 20 minuter kvar av lektionen. Om man har tur. Sedan har vi matte men jag ligger så långt efter så ja tar idag till att plugga ikapp. Mina händer är kalla och det gör ont nu när de blir varma :(

Jag laddade över lite bilder från min kamera också, I am a pirate!
image21


Rökoskuld?

Oj oj oj. 33 besökare idag. Och igår 4. Vad är det som är knasigt nu egentligen?

Idag när lite godis skulle inhandlas på Hemköp så står min klasskamrater som vanligt och röker. Då kommer frågan som fick mig att börja asgarva "När ska du bli av med Rökoskulden?" Rökoskulden? Det måste vara dagens ord. Jag kan bara inte sluta skratta åt dessa "tuffa" pojkar som röker varenda rast och snusar och dricker på helgerna. Sen när började de använda ord som Rökoskuld? Det låter bara för töntigt.

Det är bara jag och mamma hemma, vilket är lite tråkigt. Med endast en hund bidrar med Testesteron blir jag lätt nervös över att det ska bli en girlfight mellan mig och mamma. Men så länge man kan gömma sig på sitt rum så är allt okej.

Nytt beroende
Zoo Tycoon Complete Collection

Kom inte och säg att det spelet är annat än bra.


Hur går det ihop?

Jag har haft 4 besökare idag. Jag har ingen aning om hur det går ihop. Jag har inte kollat min blogg idag, än, och när jag var inaktiv hade ca 17 besökare per dag. Haha, lyckat, duktigt Emma du har lyckats dra till dig uppmärksamhet.

Min slamptrafik logo som jag ska ha på min sida;
image19
Vad tycks? Lik eller hur?

OMG, jag bestämde mig nyss för att skolka. Inte hela dagen bara idrotten och lunchen. Sedan har jag ju matte. Och så förbannad som jag är på min matteförmåga och min lärare så kan jag bara inte strunta i den. Nu blir det en gammal pizza som ligger i kylen sedan blir det slamtrafiksida :)

Oj oj oj. Jag är klar med sidan nu.

http://slamptrafik.tk/

Och nu ska jag till bussen till skolan!

Hata (slamp)västraffik!

Oj, nu har jag inte bloggat på länge. Är inte på blogghumör så det blir ett kort inlägg idag.

1. Jag hatar västraffik
2. Jag är nästan pank
3. What's my line again?

1.
Imorse fick man minsan stå i över 20 minuter och vänta på bussen. Det låter inte så mycket tycker kanske ni, men när bussen ska komma halv och det ska ta 10 minuter till skolan och man är i skolan kvart över, då kanske ni förstår att det inte är det roligaste jag ahr varit med om. Trevligt att försena mig till skolan med en kvart västraffik. Jag ska skapa en skärp er västraffik sida någon dag. Jag har massa att klaga på, men som sagt, jag är inte på humör för något just nu.

2.
Jag åkte till mormor på lovet (12.50*11) = 137.50kr skulle det kostat mig (ENKEL VÄG!) men jag missade att ta 100 kortet som låg här hemma så jag orkade inte med att köra "fulkort" längre. Jag köpte ett Fritidskort för 550kr istället. När höjde de förresten? Jag hade kanske runt 600kr på mitt konto då, nu har jag väl 50kr kvar eller något. Men hey, jag kan resa "gratis" inom västra götaland efter klockan 16! Woha!

3.
Jag orkar inte göra mer listor.

Lovfrukost

Oj oj oj vad skönt det är med lov. Kolla bara in min frukost liksom ^^ Väldigt nyttig.

image18
Ett glas cola, två rostmackor och ett winerbröd ^^

Afrikanska klara?

Hela dagen idag har spenderats åt att fixa i ordning mitt nya rum. Lister uppe, mina afrikanske masker uppe och min "rumsfördelare" är uppe. Allt är klart! Saknas bara en list och att jag ska få ut allt ur mitt gammla rum. Dötrist men det går framåt. Bara hitta ställen att ha allt på också. Förvaring? Ja tack.  Vad tusan. Mitt skrivbord i mitt nya rum är nästan rensat på saker. Okej, inte helt alls men bättre än förrut.

Jag älskar när man städar och utbrister "Nämen jag har letat efter den här." Det är det enda som är skoj. Jag hittade t ex en 3 år gammal påskpresent. Kortet på min "Klotten" aka Amanda. Det var skoj. Annars är det inte så mycket jag letat efter.

Beroende av:
Musik; Johnny Cash
Film; Leon (OMG Natalie Portmans första stora roll!!)
Serie; Pushing Daises (Hur kan en sådan mörk serie vara så ljus?)
Tuggummi; Sweet Fruit (as always)
Och min dator borde vara på toppen av den här listan. Men sånt tar jag för givet ^^
Totalt dyrkar och älskar föremål; Min pucca tröja jag fick idag <333333333

Meet pucca!
 

Vilka "kändisar" jag ogillar

Nu är det såhär att jag kom på massa människor jag hatar. Nej förlåt alla petnissar där ute, jag starkt ogillar ska det vara.

Nr 1
Alex Schulman. Han hade en blogg. Han fick massa läsare. Han lade ner den. Han lade ner den och sa något om att han aldrig skulle göra något sådant igen om jag inte har fel? Rätta mig gärna då. Men vad gör han sedan? Han går till aftonbladet och skriver krönikor i punktse och massa skit. Hans krönikor är för tusan en kopia på hans blogg. Hur kan han komma undan folkets vrede? Han är totalt IQbefriad! En krönika skrev han om ett par vänner som precis fått barn. Han förlöjligade dem och tyckte att de inte kunde låta sitt barn vara i mer än max 2 minuter. När barnet sov tyckte han de var ännu töntigare som gick och kollade om barnet andades. I slutet av krönikan önskade han att barnet för en sekund INTE andades. Seriöst? Har han ALDRIG hört talas om plötslig spädbarnsdöd som drabbar nyfödda som gör att de sluta andas i sömnen? Jävla pucko. De ville sitt barn väl och han önskar det dött.

Nr 2
Jag ogillar den där 16åringen som har tusentals bloggläsare varje dag. Inte för att hon har så många läsare utan hennes numera, idiotförklaring till varför hon har det. "Jag lever ett liv som alla vill ha. Jag är modell och har en hund och bla bla bla." Vaddå alla? Jag vill inte bli en anorektisk kopia av Paris Hilton eller t ex knarkande Kate Moss. Jag vill inte ha ditt liv, jag nöjer mig med mitt tack.

Stavfel är inte mitt problem. Jag är arg och stavar som jag vill. Bajs.

Dag 1 bootcamp

Nu har mintax fått öva lite på åttan men hon har inte fattat grejen med övningen ännu. Och jag har gjort det massviss med gånger! Ordspråket kan väl åndå inte stämma? Man kan väl lära gammla hundar sitta? Även om den här övningen inte innehåller just att hon ska lära sig sitta. Men hon fattar att hon ska göra något med mina ben iallafall. Framsteg!

Tea and biscuit time

Något bytt jag har fått för mig är en kopp te (Earls Grey) som man sedan doppar Marie kex. Underbart gott! Speciellt när man kommer hem från skolan är det skönt att bara sätta sig ner och dricka te.

Vad har hänt idag?
Gick till skolan. Kom hem. Dricker te.

Usch jag orkar inte med ett långt inlägg just nu. Det blir nog ett annat senare.

Något jag har längtat efter att hitta, AMerikansk reklam starring Johan Rheborg! Fyra

Vetenskapligt expriment!

Kommer sällan kallad strax, född till slav är ingen tax! Jag ska utföra ett expriment på min tax, hon är nio år och det är ändå att betraktas som gammalt eller hur? 63 människoår är gammalt enligt mig. (9*7) Jag ska lära henne ett nytt trick, ordspråker är ju "Man kan inte lära gammla hundar sitta", men jag ska motbevisa det minsan! Jag ska lära henne ett trick som kommandot för våran andra hund är Åtta. Vilket går ut på att de springer mellan benen i en åtta. Det ska bli intressant och se om hon vill lära sig det. Hon är sådan att hon gör bara det man säger till henne om man mutar med världens skinkbit eller liknande.

Lite statistik på Bleach-Emma:
Beroende av: Tuggummi (Extra sweet fruit) och Te.
Musik: Vampire weekend, Across the universe soundtrack
Bok: Hubble Bubble (Engelsk Fantasybok)
Arg på: Apach webservern jag har på min dator
Dagens skratt: Telefonförsäljare som säger "Tjarå!" istället för hej då.

image17
Jultax <3

Till lovet ska Rawsa färga mitt hår och sminka mig så jag ser ut som min ålder x) Jag är 17 inte 14 som alla verkar tro. Håret blir (om hon får bestämma) brunt iallafall. Får se hur jag känner för det, jag har jämt bara färgat mitt hår blont när jag får utväxt.

No reservations

Woho jag har vunnit en cd x) Okej nu ska jag sluta upprepa det.

Jag lyckades ta mig in till läraregatan idag det var bra. Sedan har det inte hänt så mycket annat. Eller jo. Jag såg världens gulligaste film igår.
No reservations. Den var liite förutsägbar men den var så mysig och gullig att titta på. En kvinnlig huvudkock i ett kök får ta hand om sin systerdotter och under de första dagarna då hon är hemma anställs en manlig kock så att resturangen inte ska komma efter. När hon kommer tillbaka blir hon sur och massa annat skoj.

Vad är det med mig idag? Jag är kort av mig. Jajja. Dags att plugga matte mera.

Emma i Partille vinner!

Någon som lyssnade på Rix Fm för en sådär 20 minuter sedan? Emma i Partille skickade in början på en av sina noveller och fick veckans rix cd. Vill ni vet det roligaste? Emma i Partille är jag :D Haha, jag blev nämnd i radio x)

Idag är det fettisdagen men jag skippar nog semlan idag. Just nu har jag fullt upp med att äta trasiga nybakta scones. Man blir rätt mätt fort på scones. Vid 12.50 ska våran klass samlas vid Läraregatan 3 vid Chalmers. Och jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska ta mig dit. Det blir till att spamma klasskamsrater i mitt område på msn helt enkelt. Eller så stannar jag hemma och pluggar matte. Let's se how the day goes by, shall we?

Wow

Ibland har jag 20 besökare per dag ibland 3. Trevligt. Inget intressant just nu just idag att skriva dock. Imorgon kanske?

Across The universe

Sista filmen för i år på filmfestivalen. Lite sorgligt att förra året såg vi på 5 filmer och iår bara 2. Nåväl, det var ju bra filmer iallafall.

Across the universe
Beatelsmusikalfilm. Grymt bra musik, grymt bra story och grymt bra filmande! Alla måste nästan se den för att se hur de har gjort Beatels låtarna till sina egna. Det är lite Big Fish möter Moulin Rouge över fillmen.

Och varför vill alla i publiken se alla eftertexter? Jag skiter i om det är Kodakfilm de använt eller om det är Columbia Pictures som har gjort något med filmen. Jag vill komma ut snabbt efter filmer om det inte är roliga eftertexter som borttagna scener eller något. Move it people!

Jag är trött och inget av intresse finns att berätta idag.

Across the universe trailer;

Ja, vänstertraffik i Sverige också

Jag har ny mp3 ^^ Jag kan inte sluta skryta med det heller.
För att hämta den fick jag övningsköra från partille ut till Stigs Center. Det enda som var nytt var väl alla jäkla bilar som är ute på lördagar och Tingsdastunneln har jag aldrig kört genom. Det var häftigt!
Sedan påväg hem stannar vi vid Allum för att handla lite saker på Maxi. På parkeringen är det knökfullt, och alla vill ha en parkering. Jag ställer bilen på högersida av vägen för att vänta på att några bilar ska köra så jag kan komma för bi mig. Lite längre fram, några meter MAX, står en bil på vänstersida och väntar på att en annan bil ska köra ut så han kan få den parkeringen. Då kommer några invandrare i sin bil, (alla invandrare är förstås inte dåliga bilförare även om det ibland verkar så. Jag har faktiskt råkat ut för svenska bildårar och lagbrytare idag också.) och tycker att jag kör på fel sida vägen och jag ska backa för de ska ut. Ursäkta, men sen när kör vi i Vänstertraffik i Sverige? Min låtsaspappa kliver ur för att förklara att vi övningskör och vi kör på rätt sida vägen och jag ska inte backa bilen. "Okej okej" säger den "tuffa" invandraren. Min låtsaspappa går tillbaka till bilen och hinner knappt sätta sig innan invadraren börjar tuta och tycker att jag ska backa bilen och jag står på felsida vägen. Ursäkta? Förklarade han inte just nyss varför jag INTE skulle backa? Han har en kort diskution med honom igen och sedan vet jag faktiskt inte vad som blev av dem. Men de försvann invandraren och hans kompisar.

Ikväll har jag varit hemma, barnvakt och massa intressant har hänt. Jag sticker iväg 5 minuter för att hämta pizza medans syrran sover (dåligt men vad skulle jag göra? Det var faktiskt min mammas ide om jag skulle ha pizza). Och eftersom min hund har skällt massa tar jag med henne till pizzerian för att hon inte ska väcka syrran. Väl framme sätter jag fast henne i en pelare vid Pizzerian och går in och fixar pizzan. Kommer ut knappt 2 minuter senare och hittar min hund inkrupen under en buske, vettskrämd, medan några halv fulla ungdomar går förbi mig in på pizzerian. Min hund älskar alla människor. De gjorde något med henne, men jag kan inte bevisa det direkt. Men moget att skrämma min gammla hund. Hon har nog med spänning hemma med att skälla på alla hundar som går utanför och allt annat vildliv som går på gatorn. Moget med "tuffa" tonåringar/moppepojkar som skrämmer gammla hundar. Töntar.

VWm79 Friday

Nu kommer alla bli jättesugna på att läsa när man har den skummaste titeln på inlägget x) Ibland är jag smart, ibland inte!

Fredag idag. Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet, en vecka kvar till matteprovet och jag längtar redan!  Fast man borde ta dagarna i tur och ordning. Idag t ex, vet jag inte vad jag ska göra. Jag kan, gå på refugen, stanna hemma eller hänga på några kompisar ut och göra något. Bio ikväll kanske? Min kompis är lite sur över att jag inte har sett på Försoning med henne på bio ännu. Jag får helt enkelt väga för och nackdelar.

Refugen
Fördelar:                                Nackdelar:
Massa kompisar                 Inga kioskpengar :O
Massa skoj                           Flummighet (fast det är inte alltid dåligt xD)
Trevligt                                   Busskortet då?

Stanna hemma
För:                                          Nackdelar
Hämtmat?                             Hemma på en fredag, lite patetiskt x)
Lugnt och skönt                   Tråkigt?
Se på ny film med familj     ... Något mer?

Bio
För:                                         Nackdelar
Har presentkort                    Busskortet då?
Skoj                                        Kanske massa kö

Orka lista allt.. Jag får väl helt enkelt se hur kvällen blir. Jag kan trots allt gå hem från refugen eftersom det inte är så långt från mig. Strunt i min mamma som tycker det är läskigt att gå i villaområde på fredagkvällar. Även om moppepojkarna är skumma ^^

I skolan hade jag databas prov och jag skäms för mina dåliga lärare. De är bara dåliga på att göra databas prov.
Skriv kommando som gör följande:
Bo och Åke går i 1b. My får välja klass.
wtf? Visserligen kom jag på svaret som var;
update betyg set klass=1b (alt. 1a) where f_namn=my;
Men kass fråga.

Imorgon!
Bara tvungen att markera den texten extra mycket. Jag får ny mp3!


RSS 2.0