The Plan to make everything work

Min plan funkade. HAHA!

Me happy now. :)

Stepmania

Jag är galen i stepmania. Men jag är egentligen dålig på det. Men det är massa skoj ^^

Hostan har kommit tillbaka. Men jag ska knarka bort den.

Sen kommer E^2 och då ska vi passa min syrra och laga mat kanske. Beror väl på hur lata de är och om de vill ha lunch (Jag vet att en av er läser det här. Och du ska inte faila som vi gjorde på nyår :D)

Sen blir det in till stan. HILFE på det liksom. Eller nej det tror jag inte blir några problem.  Nu bara jag skriver massa rapparkalja. Äsch.

Jag har verkligen inget intressant att skriva idag känns det som. Det är kallt jag fryser och jag ser ut som jag vet inte vad i håret. Det är snyggt, men det är ju inte jag för tillfället.

Om inget funkar?

Plan: Then I'll fucking make it work.

Time for a real scare

Idag ska jag till skolan och träffa en liten del av klassen. Jag ska skrämma dem med min nya frisyr :D

emam

OMG! It's a boy!

Jag har klippt mig. Enligt källor ser jag ut som en kille.

Jag som en pojke?

Ostmacka

Jag gled in på en ostmacka och hade tur helt enkelt.

Nu är min räkning uppe i 3. 3 personer som har ont i halsen. Inklusive mig. Det är segt.

Windowsprov idag. Det kommer gå G. För jag har inte orkat. Det är faktiskt jobbigt att göra allting samtidigt. Tro inget annat. Bara är så.

Inte att rekommendera att ha en mellanstor hund som knör in dig i väggen när du ska sova. Hunden ska endast ligga vid fotändan. Andra bullar var det minsann när Stina levde. Hon var perfekt i storlek och kunde ligge bredvid en. Men det kan inte Jetson. Han spretar med sina låååååånga ben och vips! Så är du inknuffad i väggen och får ont i nacken när du vaknar. Dessutom har jag vaknat varannan timme inatt. Jag tror det är hans fel det med.

Jag vill träna nu!

Gratis bil!

Nä. Det är faktiskt dags att sova ffs.

Morgonen gryr

Det var rätt skoj igår. Man har alltid lika rolig humor när man är sjuk/trött.

Stoja av någon = Titta dem djupt i ögonen, skrik så högt du kan och slå denna med en planka.

Som sagt, jag har åkt på någon halselaking som gör jätteont. Sen är jag sjuksvag. Om någon förstår vad jag menar. Eller seg för övrigt. Hela jag är bara seg.

Och eftersom det inte blir någon skola blir det ingen träning. Sist sprang jag iallafal 3.7km. Det tuffar långsamt framåt. DSet är ren viljestyrka efter 2.5km kan jag säga.

Och jag passar min lillasyrra. Det är inget fel med det. Bara det att jag ska väcka henne, ge henne mat, dumpa henne på dagis. Vid 7 på morgonen när jag är sjuk! Fast jag gick faktiskt upp vid 6:30 för att väcka henne och ge henne mat. Sen ska jag hämta henne och mata henne en massa gånger och sen ska hon sova igen. Och imorgon har jag samma morgonprocedur. Men sen kommer iaf m&m hem så de hämtar henne iaf.

Och jag måste gå till skolan imorgon. Jag har prov i windows då.

GE MIG SÄLLSKAP NU.

Får jag?

Får jag stoja av dig?

Idioti <3

Robert, sista året Chalmers Data linje vs dumma "teknik"-tjejer.

Robert: Vad programmerar ni i för språk? -ställer frågan till "smarta" "teknik"-tjejer-
Tjej 1: Svenska
Tjej 2: Nej, engelska.
Tjej 1: Nej, läraren översätter ju till svenska.

Ibland är idioti inget annat än idiotiskt.

Jag satt iofs och asgarva rätt länge åt dem. Och ja, det var tjejer med utländsk bakgrund. Men jag har inga fördomar. *host host*

Dumma "teknik"-tjejer. Deras programmeringslärare borde begå seppuku. Typ NU. Jag hoppas innerligt att de får ig i kursen om de inte ens vet vad de programmerar i.

Bokat!

Hotell och flyg till london bokat! Det blev rätt så billigt. Med tunnelbanan och resa t/r till flygplatsen går det på 1842, allt som allt. Och sen får vi pengar till mat. Det som fattas är bara shopping :D

London Girls

London v7 with da girls!

Shoppa, shoppa och shoppa! Och sova på 1½ stjärnigt hotell. Men jag tänker inte sova iaf.
Lite dyrt är det, men det är ju en weekend själv utomlands. Kan inte bli roligare!

Äppelknyckarjazz

Och tro inget annat.

Äppelknyckarjazz

Mitt mål

Mitt mål med träningen är att jag till en början ska klarar att springa 5km. Fast det vore fantastiskt om jag skulle kunna öka det till en mil sen. Men jag får se ^^ Jag ska bli vältränad till sommaren iallafall :D

Jag har en sån träningsvärk efter coren igår. Mest musklerna över revbenen. (Visste inte ens att det fanns muskler där xD) Och spänner jag magen har jag träningsvärk där med. Men då vet jag att Coren är bra iaf. Det är skoj att träna!

En prins?

Den som först bjuder mig på balen blir min prins.

(Vad är en bal på slottet? ... Ingenting utan en Prins)

Ja, jag är riktigt deprimerande. Jag vet. Men så är det. Blir jag inte bjuden så vägrar jag gå. Jag vill inte gå själv.

Balen är säkert tråkig och långtråkig. Och säkert inte alls underbar.

Jag tar ju trots allt snart studenten. Det kommer vara den bästa/sämsta dagen i mitt liv.

Mitt liv är deprimerande.

Jag borde bli Emo.

Fast det är dåligt att vara Emo och hänga i trappan på nordstan.

Jag har nog ätit för lite idag känns det som med tanke på att jag är så knasig nu också.

Kanske är mina hormoner. Kanske borde sluta med dem.

Jaa.. Jag är knäpp. Låt er inte luras. Fast innerst inne är jag 5 år också. Så är det bara.

Nu ska jag äta ris a la malta. Det är gott. Jag vet. Det är inte jul.

Ta Sats

Ta sats och börja träna! Igår köpte jag en massa sportgrejer. Typ sporttopp, tråningströja och löpskor. Jag ska ha så skoj på gymmet imorgon. Eller inte gym först. Imorgon är det Core först. Sen om jag orkar ska jag springa lite. Jag har redan packat min väska. Jag vill så gärna träna och få lite snygga magmuskler. Eller lite smalare lår kanske. Jag ska plugga sönder inatt

Det är 100 sidor fysikprov imorgon grabs!

Det är dags att plugga järnet som en liten slav. Det är vad jag kommer göra så fort jag kommer hem. Så är det bara.

Börja träna

Oj oj oj. Beach 2009 närmar sig med storsteg och för att förbereda sig måste man ju börja träna. Jag tror jag ska börja träna på Sats i Mölnlycke. Det är nära skolan och eftersom jag slutar tidigt ibland och börjar sent har jag ju massa tid att träna på. Jag ska springa på löpband på gymmet och sedan vara med på Core och Cykelpuls i gruppträningen. Det är iaf de planerna jag har. Det är rätt så billigt också. 295kr för en månad. Så varför inte? Testa och se om jag gillar jag liksom. Jag tänkte gå till Sats nu innan skolan men jag orkade inte. Jag gör det imorgon efter skolan. Eller så kan jag ju göra det på lunchrasten. Det är sak samma. Men jag ska börja träna på onsdag och fredag tror jag till en början. Sen kanske jag börjar träna på torsdag också (men då måste man skolka från en lektion). Eller så går man på den, drar till gymmet och springer någon timma och sedan går på lunch. Håltimman är ju ändå 2 timmar. Sen idag ska jag köpa lite träningskläder. En "riktig" träningstopp liksom.
Men ingen vill träna med mig. Det är iofs tråkigt.

Over and Out.
Bleach

Överbjuden? I think not!

HA! Jag vann auktionen på Konad setet! 85kr kommer det kosta mig totallt, bara setet med frakt med det är det värt. Sedan tillkommer 40kr för den där hållaren jag ska ha också. Men det känns så skönt att äntligen få det där setet!

Och jag är så glad just nu :) Kommer komma massa fina nagelbilder sen nästa vecka tror jag!

Yaay?

Ska jag försöka vara lite glad här nu kanske?

Jag kommer nog vinna ett konadset på tradera, yaay! Då blir det en massa snygga naglar sen. Fast först måst jag nog köpa en brickhållare, men jag vågar inte göra det. Det är så mycket enklare att lägga ett bud på tradera än att köpa saker i internetbutiker. Iaf, imorgon vet jag om jag vunnit auktionen eller inte, om jag har vunnit den då ska jag köpa brickhållaren. Funderar på att skaffa lite extra brickor också, men det är nog bäst om jag vänjer mig vid allt först.

Ikväll kommer andra avsnittet av "Lost in Austen". Jättebra serie ^^ Klockan 19 på svt 2. Nästa torsdag och fredag kommer de två sista avsnitten också.

Lite nyårsraketer eller vad tycker ni?
Lite fina raketer!Raketer!Jupp!

RSS 2.0